Tuesday, April 28, 2009

mana la seorang aku ni menghilang....

Dah lama tak on line err bukan tak on line tapi tak post je. Hari –hari aku on line coz aku memang tak dapat hidup tanpa laptop nih. Sampai abang aku geleng kepala. Sebelum ni housemate aku yang geleng kepala. Ye la, sehari tanpa laptop memang tak leh rasa cam tak lengkap hidup ni.(memang melampau kan..kan..kan..)
Seorang Yong masih lagi bernyawa kat atas muka bumi nih, cuma memang busy memanjang dengan benda – benda lain yang aku suka buat. Aku bila dah ada kerja yang tertangguh, lagi la aku suka tangguh. Hahaha. Just kidding la. Hmm aku kena dahulukan mana yang patut dulu la ye.
Baru-baru nih kena siapkan report budak. Sekarang ni aku kena wat soalan exam pulak dah. Malas betul… tapi ni la dikatakan dunia pekerjaan.
Boleh tak aku lari ye? Hmm sambung belajar balik la nampaknya baru boleh lari.

2 comments:

Si Gadis Yang Mahu Petik Bintang Itu said...

yong..jangan lari..penat..naik je flight...cepat sket sampai...heheheh

YONG JIAO XIU said...

hahaha, bulis bulis, miza bagi tiket flight. grenti nak naik selalu.huahaha...