Saturday, January 14, 2012

Jom Blogwalking By Ieyza Afieyna

Jom Blogwalking By Ieyza Afieyna

hehe sahut seruan ir. anis.

hurm nak tag sapa ni ya?

wokes

ayu - dating sakan ya mentang-mentang Adam takde.hehe

A.L - puas berjalan kat uni tu?

10 comments:

A.L said...

hahahaa.yong sorry aku tak reti bila di tag tag nih..pe perlu aku buat..lalalala

YONG JIAO XIU said...

huhuhu takpe aya, sebab abis smlm.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

haiyoooo gomen ne yong
ai lmbt masuk sebab weekend jrng terjah blog....weekend hari keluarga gituew ngeee...tq sudi tag terharu ngeeee

myu said...

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

Athirah Rosli said...

ler.. ketinggalan btol 2ari xbkk blog.huhu.. esok kak yong paper last. 18hb..pastu kte njjoyy! hihi

YONG JIAO XIU said...

Myu-hehe thanks myu sudi singgah sini.

YONG JIAO XIU said...

Athirah - phm2 takpe2,tau ati bz nak exam. good luck ya!

YONG JIAO XIU said...

Ayu - hehe takpe ayu, tau dah ayu g dating. saja nak tagged org A.

ieyza afieyna said...

salam.. sory lambat terjah.. broadband buat hal...

thanx join segment ieyza..
ieyza dah buat tempat bloglist untuk semua yg join..:)


just klik bloglist kat tab menu ieyza tu ye.. :)

IBU AQIL said...

FOLLOW SINI DARI SEGMEN YG SAMA...

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html