Friday, January 6, 2012

thanks for comment n drop by

Entry khas nak ucapkan terima kasih daun keladi, lain kali singgah lagi kepada semua yang sudi menjenguk dan mengomen. hehehe.
credit to: school.discoveryeducation.com
Thanks sangat untuk semua yang sudi singgah kat blog yang tak miskin seberapa ini. Terutama yang rajin memberi komen kepada entry yang entah apa-apa dariku iaitu Lady Ayu, Ain Zulaikha, Addeen, kaseh n athirah.
Happy membaca komen you all, walaupun entry sy tak menarik langsung. Thanks again.
Mood menaip kurang sikit now. Doakan saya menjadi manusia yang lebih baik dari tahun lepas ya.(macam doa untuk tahun baru la ni).

11 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

arigatouuuuuuuuuuuuu to yong too sebab rajin terjah my blog jugak...dah jadi pembaca tetap gituew auwwww terharuuuuuuuuuuu

Athirah Rosli said...

eh2.. nme sye tersenarai gak.hihi.. tengs to u too.. hope we'll hve longlasting friendship. ^_^

AishahAzli said...

SAMA LA KITE
UNTUK JD YANG LEBIH BAIK ;D

ir anis :) said...

salam perkenalan. :D singgah n follow u. u ade darah chinese erk? :P

A.L said...

thanks to u too yong, sbb slalu make my blog feel alive with ur comments :)

Ain Zulaikha said...

hai yong, hehe samelah kita sama2 perbaiki diri kan.. thanks kat yong jgk sebab sudi datang n baca lalu drop komen kat blog ain.. happy berkawan dengan yong.. :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong pernah botak????
OMG wow bravoooo berani nyer

YONG JIAO XIU said...

thanks ayu, ain, aya(A.L),anis,aishah, athirah sebab sudi komen n baca.
happy kawan gan u all tau.

YONG JIAO XIU said...

hehe ayu! haha memang pernah botak. berani sebab pakai tudung.hahaha

Ad_dEen said...

tq miss yong...
wah tersenarai rupanya kite..
hehe...

YONG JIAO XIU said...

addeen - hehe tersenarai cz addeen pun rajin komen belog saya.really thanks ya sebab komen n sudi masuk sini.teruskan berkarya ya.