Friday, March 11, 2011

Kenapa gan penulisan2u ni ye?

i got problem lah. apasal ye, aku takleh tengok senarai kat p2u tu? bila tekan je, dia kata no result. Apa tah ni. P2U ada renovate webpage dia ke? sampai aku tak leh nak tengok senarai terbaru. Senarai memang la ada tapi senarai yang dah 3hari lepas.huhuhu. Aku rasa ni bukan problem laptop aku. sebab page dia kuar je, just senarai kat ruang tengah tu takdak.

1 comment:

SITIMAZIAH said...

hehehe. hi yong!!!
byk ea apdet jeje smlm. jeje tgh rajin mse tu. hehehe. gigih la plak nk tulis mcm2.

p2u tgh problem skang. en muzri dlm proses nk cari punca mslh web tu. :)