Wednesday, April 20, 2011

Cara download lagu


*English and Malay instruction
below:

hope these instructions can help you!











Macam mana nak download lagu? or How to download songs?
Okay here are the easiest tips I can give you...
  1. If you know the title of that song, you just need to type the song title with the singer's name on the google or yahoo search engine.
  2. for example: you want to download '30 seconds to Mars' band, the title song is 'Closer to the edge'.
  3. Go to google or yahoo search engine. (Well, I prefered to use google search engine).
  4. Just type '30 seconds to Mars - Closer to the edge mp3' at the box given.
  5. Then you will get the list of the websites where you can download the song.
  6. You need to choose 'mediafire' or '4share' or 'mp3bee'. You can download the song easily in these three websites. (and I always prefer mediafire).
  7. for mediafire or 4share, you just need to wait the box asks you to click download when it ready. But if you choose to download using mp3bee, you need to type the password given on the right side-just to ensure you are human hehehe... I don't know if animals know how to play computer. If you cannot download it when you already click the download box. You can try to right click and choose 'download' or 'save as'
  8. So, each time you want to download songs, just do like what I said-type it at search engine with the word mp3 at the back or at the front of the song and choose mediafire or 4share website. and then just click download.
*if you don't know the song title but want to download that song, you need to type the lyric that you can remember.
for example:
  • you did not know the song that has this lyric - 'do you ever feel like a plastic bag...do you ever feel...' you just can remember a bit of that song. Which it come from 'Pink-perfect'.
  • you just type a bit of the lyric you can remember. then put the word lyric at the back of that lyric you can remember
  • Type it just like this in the search engine: 'do you ever feel like a plastic bag...do you ever feel lyric'. The longer lyric you can remember, the better.
  • then you can see the song's name in the list-'katy perry - firework'. Then you just do like what I have taught you just now.

Malay:
Nak download lagu cara mudah...so kita guna gaya mudah je lah.

Kalau dah tahu tajuk lagu lagi la mudah nak download.
  1. pergi je ke search engine (aku selalu guna google, best! Ia selalu senaraikan semua benda)
  2. type je tajuk lagu kat situ tapi kena letak perkataan mp3 kat hujung dia. Contohnya: type lagu 'Altimet - maafkan kami mp3'.
  3. search engine akan keluar segala list dia. Cuma kita kena pilih yang ada perkataan 'mediafire', '4share' atau 'mp3bee'. Selalu aku pilih mediafire, lagi mudah aku download.
  4. Klik je kat link dia bagi tu, terus masuk ke page website yang ada lagu tu. Tunggu je box kat situ suruh tekan download.(cara mediafire and 4share)
  5. tapi kalau mp3bee, kita kena type password yang dia bagi.
  6. kalau tak dapat nak download bila klik kiri, try la klik kanan kemudian pilih save as atau download
*tak tahu tajuk lagu? ok,mudah ja itu..
mula-mula type je lirik yang korang boleh ingat TAPI korang kena tambah perkataan lyric kat belakang. tapi kalau lagu bahasa melayu letak la lirik. Contoh dia 'do you ever feel like a plastic bag...do you ever feel lyric'
pastu akan keluar la senarai kat google ke yahoo(apa-apa search engine yang korang guna tu.) - Katy Perry - firework.
Pastu korang buat/ulang apa yang dah aku ajar tadi.

Mudah kan? kacang ja itu...

3 comments:

Anonymous said...

terima kasih atas info yang sangat membantu.

Macam Yong said...

sama-sama. harap boleh pakai lagi. sebab now dah kena daftar guna email bagai.

Anonymous said...

Ko ni aku wat takleh pon.dasar penipu