Saturday, October 29, 2011

hectic life

lama kan aku tak posting apa-apa benda kat sini.

stuck in hectic life now. really la, aku rasa macam time management aku hancus terus. selalu ada rombakan schedule...secara besar-besaran! hampeh. Bulan ni memang la banyak outstation. esok aku hilang lagi. Ke tempat lain pulak.

Harii pun dah kena kerja luar start hari jumaat lagi. jealous gila tengok member lelain goyang kaki. Hadeh!

Ok, ko, ko, macam ni story dia, kan rabu baru ni hari Depavali, so boleh la cuti. Yang tu ok lagi. Aku baru dapat offer nak wakil tempat kerja aku untuk main bowling hari sabtu, iaitu hari ni lah! Lepas tu, last minutes baru perasan dah pulak tertindan dengan appointment lain. Sakit..sakit! Tangan rasa gatal nak baling-baling. Ruginya, kalau main sendirian berhad, grenti la pakai duit sendiri. Ni kalau wakil, bestttttttt sebab free lagi itu. Oh back to our story lah, aku kena overtime kerja luar start hari jumaat till esok petang. Petang pulak kena pecut g tempat lain pulak-outstation hingga selasa pulak. hadeh la!


Pastu kena kejar deadline laporan 4hb nanti pulak, punya la banyak! Malam nanti aku tak tido kot sebab kena buat keja ni. huhuhu. Kasihanilah daku(T_T)... Time orang beraya, aku tak dapat nak enjoy raya pulak tu! Sakit...sakit....

In a nutshell, nak mintak korang tolong doakan aku ye. Doakan aku dapat buat kerja aku dengan penuh dedikasi, dengan teliti, dapat buat dengan baik dan tepat dan cepat juga (bad grammar)(*_*). Doakan ye... nanti boleh story mory kat sini lagi kalau tak busy.

p/s:Novel pun aku dah tak sempat baca ni.huhuhu

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hamboiiii patut la sunyi umah uols rupanyer tuannyer BZ berkerja yer....x per yong dah tugas cari rezeki khen...kang x der keja buhsan plak...

YONG JIAO XIU said...

hahaha tu la, busy tak hengat dunia ni. selamat akhirat ingat lagi. hahaha. Betul2 cari rezeki punya pasal kan