Monday, October 20, 2008

Apa kaitan nama artis and kehidupan dia ye

1) Kumpulan Rock yang telah mengerjakan Haji.
Abang Haji........ .KUMPULAN BAJI
2) Penyanyi yang sering fail dalam karangan..sebab guna noktah kat depan
ayat... TITEK PUSPA
3) Penyanyi yang paling demand...
HETTY COST ENDANG
4) Kumpulan yang berasal dari Bukit Gasing
KUMPULAN SPIN
5) Penyanyi yang paling berat dalam sejarah
ABOT (dalam bahasa jawa bermaksud berat)
6) Kumpulan Orang Asli Paling Berjaya
O.A.G (Orang Asli Gombak)
7) Kumpulan yang paling murah menerima bayaran..
SCOIN (pakai syiling jer)
8) Kumpulan Nasyid yang terdiri dari orang jawa
AL-JAWAHER
9) Kumpulan Rock yang Paling wangi
MAY (Bau Sabun)
10) Kumpulan Rock Paling Bahaya
AMUK
11) Kumpulan Rock Yg Terdiri dari Bomoh Professional
MANTERRA
12) Kumpulan Rock yang takut mandi pagi
GIEGIEL
13) Kumpulan Rock yang selalu kena migrain
HEADWIND
14) Kumpulan yang mudah berpecah
KRISTAL
15) Kumpulan Rock yang makan nasi pakai tangan kiri
LEFTHANDED
16) Kumpulan yang ada power
KEMBARA (sebab ader DVVT)
17) Kumpulan yang terdiri dari pesawah
PADI
18) Kumpulan yang paling popular di pagi raya
TOO PHAT
19) Penyanyi kesukaan David Beckam
SITI SARAH
20) Penyanyi yang sentiasa tua
TO'KI
21) Kumpulan yang kejap cantek kejap hodoh...
PRETTY UGLY
22) Kumpulan yang takleh nyanyi kat Europe
METALASIA
23) Kumpulan yang boleh lihat tapi tak leh pegang
4U2C
24) Penyanyi yang tak pernah kena speed trapppp..
MELLY GOESLOW
25) Kumpulan yang sentiasa menyambut 'HARI GURU'
TEACHERS PET
26) Kumpulan yang susah nak sakit
MEDICINE
27) Kumpulan yang berkerjaya tapi pendek umur..
DR. KRONIK
28) Kumpulan yang buat show kat everest
IKLIM
29) Kumpulan yang kena samak apabila di sentuh
BLACK DOG BONE
30) Penyanyi yang paling bengap walaupun dah kaya
PAK PANDER
31) Kumpulan yang paling di hormati
KUMPULAN DEWA
32) Kumpulan yang memperkenalkan Roti Boy di Midvalley
NEW BOYZ
33) Kumpulan yang menggunakan paling popular di jalanraya
KUMPULAN NASYID HIJJAZ ( Honda Jazz tuh...)
34) Kumpulan yang tak akan buat show pada bulan lain kecuali bulan 9..
SWEET SEPTEMBER
35) Kumpulan berani mati..
KAMIKAZE
36) Kumpulan yang selalu gi konvoi..
XPDC


Sebenarnya nih dicipta oleh cik Anne kita semasa dia boring dok kat lab. Thanks cik Anne coz menghiburkan hati aku. Ha so aku nak kongsikan la lawak diorang nih gan hangpa suma semoga pakat boleh sengih and gelak ketawa memana budak-budak yang boring giler tuh ye.

Anne Saad
PDCC lab,USM
11800 usm
, Penang

Er.. tapi ada sesiapa ada idea pasal nape la c David Backham minat kat Ct Sarah ye? Aku tak dapat tangkap lawak yang tuh.

Pastu kot ada artis-artis yang nama dia tersenarai dalam senarai nih, jangan la marah. Ini hanya untuk menghiburkan hati saje. Maaf kalo terasa ye (betul-betul mintak maaf nih tau). Hope boleh tumpang sengih gan lawak nih ye.

3 comments:

GADIS said...

hahahha:)Yong lawak giler...!ni yg nak cilok bagi kat kengkawan ni :)

YONG JIAO XIU said...

hahaha... bulis je. Amik, amik, kita pakat-pakat gelak ye.

Anonymous said...

david beckham minat kat siti sarah sebab rambut siti sarah dulu kan ala-ala rambut beckham yang dulu gak..kire sealiran la tue..wahaha..tak tau betol ke x..aku bantai jer..ekekekek