Wednesday, October 15, 2008

BLOGGER BLOGSPOT

Hehehe baru aku nak belajar guna blogspot nih. Dulu aku slalu pakai yang blog, tapi asik tengok orang pakai blogspot je so aku pun nak join the club lah. Mudah le ckit aku nak post comment aku kat geng blogspot cam Tun Dr. Mahathir ka, kat kengkawan ke. Selalu je aku download lagu kat geng blogspot cam lagu top masa kini(muaturun.blogspot.com) and ini aku punya citer (akusape.blogspot.com) dengan bangganye tertulis blogspot tuh. So aku nak join le reramai blog nih.

Tengah pagi buta nih(12.56a.m) tangan aku nih rajin je nak merapu cam diaorang yang kaki merapu. biasa la...

Aku ni jenis tak cakap banyak walau sebenarnye banyak aku nak kata, so ni adalah antara cara untuk hati aku berkata-kata. Jenis malas nak buka mulut nih susah gak kan..kan..kan.. Tapi bagusnye orang cam aku nih tak suka mengata orang lah coz nak buka mulut pun malas (buka mulut nak cakap banyak or repeat ayat sama tapi bab makan aku still laju je. hahaha)
Aku pun bukan spesis burung hantu (owl) or kelawar (bat) atau yang sekeluarga gan kelawar yang dikenali sebagai batman yang glamour masuk tv tuh. Aku nih low profile la sikit (cet prasan le tuh low profile).

Okes lah, aku rasa cukup le dulu aku posting nih sebagai permulaan. Lagipun aku kena la gak prove yang aku memang bukan dari spesis batman or owlman nih. Better sleep.. ada orang kata nak berjaya kena tido so aku pun nak berjaya gak nih. So sesama la kita wat taik mata huahahaha. (Dipetik dari ayat: semua kejayaan berasal dari mimpi, untuk bermimpi kita mesti tido, jadi...jom tidooooo"versi aku le nih") Yang asal aku rasa lagi best tapi aku lupa daaaa, kalo aku dah ingat aku tulis le nanti. Sekarang mata aku dah mengantuk, malas nak pikir banyak dah..soo t-dooooo

Tapi sebelum tdo tu basuh la kaki kalo tak kang ada yang menigau kang and assalamualaikum....

2 comments:

NURUL AINI BAKAR said...

Hai... pukul 9.47 dah siap2 nak tido dah, gila awal!

Bangun! bangun! bangun.... jangan tido lagi! bangun! bangun!

:)) :)) :))

YONG JIAO XIU said...

hang kira time kat australia tuh mana la aci cz aku nih kat malaysia le. huhuhu nak g aussie gak.. baru le time aku hng tak leh komen. hahaha..