Tuesday, November 10, 2009

aktiviti 1.14 pagi= assignment

aktiviti pukul 1.14 pagi, 10 november 2009 di bilik B1 di sebuah rumah di taman nusa. hehehe.. jeng..jeng..jeng.. pakat la group 4F=empat bunga nih dok wat assignment nak hantar esok nih. lusa ada kelas Dr Sabri huhuhu malas tul wat walau 1 page je. aku wat jap lagi kot. nak baca novel n post entry nih hahaha. takpe sebab suma idea dah ada just karang je nih. sementara ada internet nih biar aku post blog aku nih. hmm banyak email forward berguna aku dapat. nanti la aku publish tuk share gan orang yang termasuk dalam blog aku yang tak seberapa nih. hehehe

2 comments:

suara sizuka said...

hai...mehle follow...http://suarasizuka.blogspot.com/

AYA AKIRA said...

salam...tq sbb lwt my blog...ooo, yong (boleh kn pngge nma 2???, nk pangge nma cina pnjg sgt...) tua dr Aya...pangkat kakak...85, mksudnya dah nk msuk 25 la taun dpn....dh suku abad dah..hehehe..jgm mare, tak tau la yong neh jnis yg sensetip ka x sal age...klu ya, sorry la, just nk ngusik..klu x, bguih la...^-^