Monday, January 24, 2011

flashback...




tetiba aku buat flashback even now I'm lil bit busy with all the reports need to be settled before end of this week.
tengok balik apa aku tulis kat blog ni, yang mana isu best, kelakar, jenaka tak ingat dunia. Macam la aku banyak sangat masa. i totally agree with one of the blogger yang ada mengatakan yang menangguh kerja ni adalah seorang pencuri masa jugak. time sekarang ni pun dah lewat, pukul 1.30 pagi. belum tidur pun lagi, sok nak bangun awal jugak, kerja...
kekadang nak je aku ponteng kerja, tapi takkan la kot aku nak buat onar dengan tabur pasir dalam periuk sendiri.
baca komen dari seorang blogger, dia kata tak paham apa yang aku tulis coz aku tulis guna melayu penuh. lama dah aku tak praktik aku punya english semoga still melekat la. risau jugak aku, coz lama tak praktik nih. dah la aku sekarang ni dok kat sini susah nak jumpa orang yang boleh dilawan bercakap dalam bahasa inggeris. habis aku kali ni..!@#$%
comel dia tidur, cam aku je
kurang mengantuk coz petang tadi dah tidur sejam lebih jugak la. masa keja kelmarin, rasa mengantuk yang amat. so balik aku terus tidur. tak peduli dah pasal makan, mata aku asyik imagine bantal je.

2 comments:

Si Gadis Yang Mahu Petik Bintang Itu said...

saya sgt takut kucing..
kalo saya jumpa kucing..saya akan lari......!!!!!!

YONG JIAO XIU said...

sama la, takut gak gan kucing tapi dah berjaya atasi sikit, asal je kucing tu tak kejar or ikut. ok je klo cm tu nak duk gan kucing. jgn dia lompat naik atas riba udah.