Thursday, January 20, 2011

payah nak comment nih..hehehe


to mizah..huhuhu jadi cmni la tiap kali nak post comment kat hang. kita boleh nampak word verification tapi box nak type perkataan tu tak de. lepas habis usaha baru dapat..main bantai tekan anak panah kiri kanan bwh atas segala. bila dah keluar box tu. nak tekan post/publish comment pulak takde. yg tu part yang paling payah. nampaknya hang kena adjust la kat setting kot kasi panjang sikit tempat nak comment tu or terus separate kan terus dari page ang. lagi mudah kot.
apa-apa pun happy belated birthday ye.

2 comments:

AYA AKIRA said...

haip...
Salam...
ek eleh, mana ada blog aku gempak...
besa2 saja..
(merendah diri punya ayat..hehehe...)

Eh..eh..sory la...aku x bopa nak ingat komen apa yang aku tinggai kat blog hang...
besalah, aku neh lemah dya ingatn skit...
hehehe...
btw, tq la sbb sudi nk bls komen aku...

Aku pun dh bersawang blog dibuatnya..
lma x update...
menunggu semangat kerajinan dtg..hehehe...
^-~

YONG JIAO XIU said...

wslm..ececeh merendah diri npk kwn aku ni sorang.
bersawang pekebendanye...makin cun ada la belog ang tu. aku pun naik geram nak cubit belog ang tu. hahaha. kagum aku tgk belog ramai org yang cun/cantik/indah. korang buat cam hias rumah pulak kasi lawa2 gitu. ye la nti ramai yg menyinggah.