Tuesday, May 26, 2009

Sakitttttttttttttttttttttt

Tangan aku sakit giler hari ni. Huhuhu. Well boleh kata exaggerating gak la nih hehehe. Hmm bagi aku macam exaggerate je coz bagi aku ada lagi sakit yang lebih sakit daripada ni.

Hmm macam mana rasa sakit ni?

Rasa sakit yang menyucuk, macam kena cucuk dengan jarum yang tajam kat tangan tanpa ubat bius.

Hoaaa... lagi?

Tambah dengan rasa lenguh + sengal + kebas = sakit!@#$.

Ada lagi... kalau rasa lenguh, grenti, kita rasa nak berkalih, in case with my hand, aku kena baring nak kasi lenguh ni hilang, kira nak ampu tangan aku la kan. Tapi problem nye tangan aku ni tak boleh sentuh, sakit ooooo. Even tersentuh dengan badan aku sendiri dah rasa sakit oooo0o0o0o. Sakit yang digabung ni semua yang rasa aku sebut tu dia jadi = sakit kepala sebab tahan sakit. Tangan sakit aku ni tangan kiri so now aku rasa sakit kat kepala bahagian kiri. Aku bertahan dari masa pagi tadi lagi ni. Huhuhu mana tak sakit kepala, berdenyut-denyut kepala aku. Sampai ada student aku kata aku look severe hahaha coz selalunya aku senyum je(exaggerate lagi !@#$ dia just kata look mad je).

Hypothesis aku?

Hypothesis pertama aku : Hmm maybe banyak sangat orang terlanggar + tertampar tangan aku + peluk aku.

Satu lagi hypothesis aku : sebab benda ni nak tumbuh lagi kot. Huhuhu

boleh pakai ke hypothesis ni? Aku pun tak tau tah la betul ke tak.

Solution : hmm makan la ubat Ponstan (Beafemic) blue capsule. But before that I need to take food. It cannot eat with empty stomach.

Applied : So I ate burger. Hahaha kenyang aku. Baru bantai ubat nih.

*tetiba rajin je aku wat report sains macam masa belajar kat sekolah menengah dulu. Why? Because this morning I invigilated Science exam for form 1.

2 comments:

NURUL AINI BAKAR said...

Agak aaa, bleh plak ko buat laporan amali sains kesakitan tangan ko ye. Apa kes sebenarnya? Pepun harap2 hang cepat sembuh ye.

YONG JIAO XIU said...

hahaha 2 la. ada ketumbuhan kat lengan aku. sakit wooo..hmm xselesa. monday next week aku kena operate. thanks doakan aku ye.