Monday, September 5, 2011

12.00 a.m....

gambar diambil dari : cadburyslover.blogspot.com
12.00 a.m.
Masih celik. Mata dah penat dah, badan dah sakit ni. Otak pun dah kata letih. Tapi hati ni pulak yang keras semacam. Nak jugak type something kat sini.
Memang banyak cerita nak cerita kat sini. Aku dah reserve tempat untuk 4 Sept untuk post entry pasal kelmarin (4Sept) - Keluar beli segala yang aku sebut aku nak beli. Habis jugak duit aku sampai RM1700 untuk beli segala external hard disk tu.
Ok nanti aku post dalam 4 September punya story ye.
Nite everybody....zzzzzzzzzzzzzzzz

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

byknyer shopping
dapat duwet raya banyak ek...ahaks :D

YONG JIAO XIU said...

hehehe ari tu dapat duit kutu, mmg byk abis tp barang org kirim je yg byk tu. yong just abiskan external 3oo je.