Thursday, September 15, 2011

Kenapa aku malas?

gambar sesaja sebab taknak kasi entry tak ceria, ha siap letak matahari biar celik mata sikit aku ni. urm bukan ke matahari buat mata silau? ni gaya aku mengular kat office, orang masuk kerja, buat kerja. Aku masuk time kerja, dok baca belog gan type entry. memang tak patut diikut.


apasal eh, bulan ni macam aku ni pemalas gila-gila bab mengupdate belog kesayangan aku ni? banyak je idea ada nak bercerita. Tapi malasnya.....masyaAllah memang la, payah nak mengubat bulan ni. Besar sangat huruf 'M' aku bulan ni.

Memang effect aku punya life lah. Tah kenapa tah. Konon nak update pasal novel aku baca, tapi tu la...

busy?

agak la... gan banyak ober tim (over time) ni lagi.

Pelik, aku boleh tidur dengan nyenyak even tak abis baca novel. Siap boleh letak novel tu lagi, bila tengok jam dah pukul 12 malam. Selalunya, aku kalau tengah excited memang tak akan letak novel. Dah tak excited ke aku sekarang ni?

Hmmm tapi aku boleh tulis surat 5 helai kat kawan baik aku lagi. hehehe gan dia memang aku sentiasa excited. Ok sharifah, kalo hang baca ni, memang betul ni, aku sentiasa excited kalau dapat berborak gan hang tau. Kan best kalau hang pun keja dekat gan aku. Gamaknya aku sentiasa ajak hang outing sesama. sebab now hidup aku agak boring jugak.

hari-hari aku cuma online, baca diari hidup orang - ayu, syaheeda, azizah, baca novel orang- acik, bella, er memang banyak. hehehe sebab diorang bukan update selalu. oh tapi acik lana tu memang update selalu novelnya.

4 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

stok novel ai dah habes nnt kena suruh my sis pos lagik....ader novel keja lain x jln....ngeee

YONG JIAO XIU said...

ha ayu, beli Aku bukan mistress. ya. try baca kat penulisan2u. ada novel tu. - http://www.penulisan2u.my/2011/09/novel-aku-bukan-mistress-23-24-25/

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

owh ai dah follow citer tue
acik tulis khen
cuma x beli novel jer lg

YONG JIAO XIU said...

yup acik tulis. beli2 hehehe.