Tuesday, September 27, 2011

Habis kotor keta aku!

Korang tau kan aku baru je basuh kereta petang kelmarin.
So pagi tadi nak pergi keja. Sengih lebar tengok kereta bersih you!
Tapi habis musnah mood aku bila ada satu keta ni, dia keluar dari lorong rumah dia kot. Tayar keta dia berselut, kereta dia pun.
Keta ni masuk la kat depan keta aku. Dah la aku nak rushing sikit ari ni. Gerammmmmmmmmmmm..............

Tau apa jadi dengan keta aku? Mesti korang pun dapat imagine dah, apa yang berlaku. Oh bukan aku langgar keta dia pun.

Tapi habis keta aku berpalit dengan selut jugak, sebab tayar keta dia tu lah. Keta aku baru basuhhhhhhhhh. Habis kotor keta aku tau. Sakit la hati aku ni. Menyumpah jugak la aku even aku tau bukan salah driver tu pun. Tapi hati ni geram oh, kereta baru basuh dah berpalit lumpur di pagi buta. Membebel aku sensorang dalam keta.

Masa balik keja, colleague aku tegur aku awat keta berselut tompok-tompok, masuk tempat berkubang mana sampai kotor macam bawak kereta terjun sawah-sound macam keta aku bajak sawah..hadeh..aku pun ceter gan dia dengan penuh geram kat driver tadi.

Aku dah malas nak basuh dah ari ni. Lap je la keta tu pagi esok sikit.

7 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hahahahaha cian dah mandi elok2 kena kotor plak keta uols tue
sabaq jer la ...dia nk uji tuan dia ok ker x tue ngeeee

YONG JIAO XIU said...

hahaha lastly pagi tadi ayh yong tlg basuh padahal yong just pk nak lap gan kain basah kat area comot tu je. bkn satu badan yg kotor. kat depan je. thanks to ayah yong.

Anonymous said...

Superb, what a website it is! This blog provides valuable information to us, keep it up.


Stop by my website - http://www.Wombatprotectionservices.co.za

Anonymous said...

This blog was... how do I say it? Relevant!! Finally I have found
something that helped me. Thanks!

Also visit my web-site more info

Anonymous said...

Hello, this weekend is fastidious designed for me, as this time i am
reading this fantastic informative article here at my house.



Here is my web page ... information detail

Anonymous said...

Hi, Neat post. There is a problem with your site in internet explorer, may test
this? IE still is the market leader and a good section
of people will leave out your magnificent writing because of this problem.


my page ... click this site

Anonymous said...

You really make it seem so easy with your presentation but
I find this matter to be really something which I think
I would never understand. It seems too complex and very
broad for me. I am looking forward for your next post, I'll try to get the hang of it!

My page www.visionenterprises.co.za