Wednesday, September 21, 2011

DAPAT HEADER DARI LADY AYU!!! KAWAIIII!!!!

comel tak? comel kawaii gitu. Bangga aku dapat Header ni! Thanks Ayu!!!!! OK OK now tengok aku punya belog ni..hehehe ubah decoration sempena header ini. really thanks to you Ayu!

Wah...wah...wah...gila lama aku tak post kan. rindu memang la rindu kat blog ni. Tapi, hehehe busy baca novel. Otak sengal kan aku ni. Rindu suma! Hari ni, dengan senang hati aku buka balik blog aku untuk buat lawatan sosial kat rumah blogger yang lain. Selepas 4hari tinggalkan blog aku ni.

Tergerak hati nak check comment. Ye la kan, aku dah lama tak post apa-apa kat sini. Sapa nak komen.Justify Full

Sekali tengok comment dari Lady Ayu! Paling best bila dia suruh bukak email. Oh really sorry, lama aku tak peduli email aku dengan blog aku ni.

Bila tengok kat email yang dah jejak angka 57 email yang belum dibaca. Alamak! banyak tu! so aku scroll cari nama Lady Ayu, jumpa! Email lain aku tak peduli, aku baca yang ni dulu. hehehe. Huh, sekali tengok tarikh hantar- Sunday! Makaih, gila lama aku tak belek email aku. Paling last hari Jumaat lepas. Ari ni dah hari Rabu! Patut la menyemak penuh email aku dengan langganan aku.

Surprise! Aku dapat HEADER!!!!! Header khas untuk aku. hahaha REALLY THANKS TO YOU, AYU!!! Bangga kerana aku antara yang terpilih dapat Header buatan Lady Ayu! Ye la kan, nak harap aku buat, memang aku tak pandai langsung! Tiap kali masuk blog Lady Ayu, asyik tengok header yang comel kawai sangat bangat tu. Benda pertama nampak bila masuk rumah blogger lain, grenti header. Selalu yang comel tengok kat blog ayu.

3 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alololo nampak super kawaii plak kat sini ai loike...wow colorful dah umah uols ni...lawa~

saja ai kasi sebab uols selalu comment kat blog ai every n3 plak tue...ngeee...tanda appreciated gituew

YONG JIAO XIU said...

mmg kawaiiiii er nak lagi nak lagi... blh?hehehehe. ni kira entry bertanding xleh ke?hahaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

boley join la...
mana tahu luck boley memang kan
lagipow baru 6 org....
mesti ada tema header nak ni ngeee