Sunday, September 25, 2011

GA header from LadyChenta


Ok macam biasa aku kan budak nakal. Er nakal ke? Hampeh sikit perangai lately. huhuhu tension betul la. Eh ni bukan apa aku nak cerita kali ni. Tadi merapu sebab aku buat ni time kerja. Er tak beretika betul aku kan. Sorry jangan contohi aku pada saat ini ye. Ok ni apa aku nak ceter. Hari ni aku nak buat entry khas untuk benda ni...
Kenapa?
Er well aku rasa macam aku ni greedy sikit. Sikit? Tah ar, banyak pon boleh la. Aku nak lagi Header from LadyChenta boleh? Sebab suma kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sangat. Aku kalau tak, payah kalau nak buat Header ni, tak reti dan malas. huhuhu penyakit M tahap dewa ke 12.
Entry lepas kan ada dah aku post yang Header aku dapat dari Lady Chenta kan...comel kan. hehehe boleh nak lagi satu ye ayu....please.......

hurm kalau boleh nak yang gambar skuter pink ari tu, sampai sekarang dok terbayang that Header sebab super kawaiiiiiiiiiiiiii...gambar pompuan rambut kaler kuning dok atas sofa tu pun cun jugak. pastu yang gaya dok berangan tu pun cute jugak. hehehe. Kalau dapat yang lagi kawaiiiiiiiiiiiiii lagi baiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk. hahaha.

Now dalam malas-malas nak buat entry, kena buat jugak sebab nak dapat Header tu jugak. hahaha. Huh, tadi intai kat entry GA Header LadyChenta tu, wow ramai tu nak compete. Adei la, dapat ke tak ni ye...

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

curlasttt boley hafal header ai semua ngeee...ai mmg suka benda kawaii ni...header matang2 x reti sebab x kena ngan jiwa kot ngeeee...
insyaAllah moga uols antara yg bertuah ya~

YONG JIAO XIU said...

:)):))hahaha yup,sebab comel sgt. hahaha tu yg blh hafal tu. header la benda pertama yg akan npk bila msk blog kan..kan...hehehe semoga berjaya..amin...