Wednesday, December 21, 2011

I will not be around...-by blog addicted

datang gambar dari: httpwwwfacebookcomauxterianz
boleh tak kalau statement ni 'I will not be around here for 4 days'?huhuhu. Payah betul rasa nak tinggal blog ni tau. boleh tak I keep this promise, ye? huhuhu I will try my best lah to avoid entering my blog or others blog for a while. Kalau aku terjah jugak, memang la aku ni tak tahan ketagihan dan dugaan. hahaha.

Ok ok sorry ya merapu, sebenarnya merapu untuk diri sendiri je ni. Janji aku ni, rasa goyah je ni. Macam aku bakal jugak masuk blog. Halamak, rasa macam cannot resist betul nak baca blog orang, even aku tak tulis apa-apa kat blog sendiri. huhuhuhu.

by,
Blog Addicted.

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hahaha ai dulu gituew gak
But dh 3 yr berblog ni sometime tu dh jemu
Skrng pun mmg jrng nk update
But ai suka bc eNovel
Dan mmg Ada Wajib blOg yg ai terjah ngeee

YONG JIAO XIU said...

ha tu la ayu, novel pyh nak tinggal, mmg la nama je tak nak blogging, but still cannot resist. mmg tak post apa2 tapi bab novel,dok baca gak klo ada org post. terutama yg addeen, acik n zara.hehehe