Sunday, December 11, 2011

Still tak dapat balik

Ingatkan ayah discharge ari ni, semangat dah mak memasak bagai sebab nak sambut ayah. Tapi, tak dapat jugak, ayah still kena tahan kat wad, doktor nak suruh duduk sana lagi 2 hari.
Memula janji, 3hari je, tapi 3 hari tu jatuh ari sabtu, doktor tak kerja hari sabtu. So patut pagi tadi dapat balik lah, Ahad doktor dah ada. Tapi bila check tadi, kena tahan lagi 2 hari. Selasa nanti kot baru dapat keluar. Malam ni mak yang teman ayah kat hospital.
Doa-doa ayah boleh keluar awal. Tadi doktor bagi ubat untuk cairkan darah. Doktor nak check jantung pulak, takut nanti ada masalah jantung. Semoga ayah makin sihat. Amin...

4 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

x per la doctor tahu apa yg terbaek khen...janji ur father makin cihat...IA

YONG JIAO XIU said...

a'ah betul tu, risau kot collapse kat umah. kawan yong yg nurse kata klo collapse,mmg selalunya arwah.huhuhu.

Ad_dEen said...

saya mendoakan supaya ayah miss yong sentiasa sihat...
amin~

YONG JIAO XIU said...

thanks addeen! really appreciate it. hope esok dapat la ayah sy keluar. amin..