Thursday, December 1, 2011

Pelamin cantik gaya tema taman

Er tema taman kot wedding cousin aku ni. tak sure, tapi memang letak bunga kat siling tu. apa-apa pun selamat menikmati gambar ni. Ni my cousin yang lelaki buat pelamin ni. Dia memang terer bab menghias pelamin n bilik pengantin. Belajar kat U dulu bidang lain, tapi now kerjaya lain. Betul la orang cakap, masuk dulu U, keluar nanti nak kerja apa pun tak kisah asal ada ijazah kat tangan. Kawan aku, ambik bahasa macam aku, tapi rasanya dia jadi kartunis sekarang ni. Sebab memang la lukisan dia superb punya, pro habis lah. 

Family dia memang buat semua tema penuh bunga er taman kot. Sebab dia yang in charge bab pelamin segala ni.
 cantik kan? cuma lampu je tak best sangat, klo tak memang la gempak. siap ada tiang seri besar gedabak tu. Memang lah, tiang seri tu membuatkan pelamin ni nampak lagi berseri, macam dok bungalow gitu, even kat dalam rumah kampung biasa je, memang credit to Farhan yang buat pelamin ni sebab gempak. Memang la idea creative sangat budak ni. hehehe
Ini semestinya bukan pengantin of the day lah, sebab memang dah nampak trang tang tang anak terselit kat kat tengah. Saja nak melaram naik pelamin lagi abang n kakak ipar aku ni.

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cantek ai pow berkenan gak...
dulu ai kawne pelamin biasa2 jer
now mmg lawa...rega pow lawa gak ngeee

p/s::tq yong dah dpt bufday card tue...terlioq plak tgk kek cekelat tue ngeee....hugs

YONG JIAO XIU said...

ur welcome ayu.hehe tp tu la, biasa je kadnya. tak kreatif nak pakai software lain.
aah betul tu, rega pun mahal klo wat yg grand2 ni. cousin yong tu selamat la, adik dia yg jadi tukang buat pelamin. family rega kira lain.haha.