Monday, May 2, 2011

Thanks to you ya...my new followers and also my old followers


Aku click refresh, actually nak tengok new updates kat blog i followed. But surprised me, bila tengok tertambah followers aku. hehehe really thanks to all of you yang sudi follow belog yang tak seberapa nih. Humairah, abang long-my new followers yang baru je add aku few minutes ago kot. Macam mana aku tau few minutes ago? Sebab aku ni selalu je check new updates dalam 30minutes sekali tekan. Craving for updates lah.
Thanks to Hamidi A Hamid jugak yang add aku dalam last week.
My old followers yang memang kebanyakkannya dah start jadi kawan aku, cam kawan lama yang rapat. Mieza, Aini,jeje and cendawan, aya, alia, cik manis, ja dan young.
Aku memang tak dak keja kan... ye la dok la tekan refresh je. Sebab belog je la commitment aku selain email aku yang aku check hari-hari. Asal buka tenet je,aku terus check suma ni lah. Orang lain gan facebook, tapi aku dengan belog.

5 comments:

alongrich said...

saya baru keluar dari hospital kerana hepatitis dan hati berlemak... menurut dok tiada rawatan utk penyakit ni, kena buat rawatan susulan ke hosp universiti malaysia.. tapi saya ni dah malas nak makan ubat doktar.. bolehkah serbuk mutiara ni membantu.. kak long, klang

alongrich said...

saya baru keluar dari hospital kerana hepatitis dan hati berlemak... menurut dok tiada rawatan utk penyakit ni, kena buat rawatan susulan ke hosp universiti malaysia.. tapi saya ni dah malas nak makan ubat doktar.. bolehkah serbuk mutiara ni membantu.. kak long, klang

Macam Yong said...

insyaAllah...try g jumpa tabib plk.mintak serbuk ni. sy cuma blh cadangkan. sebab ramai kawan yg guna tabib menjadi.kita usaha cara ni plk. bila kak long ckp dah mls mkn ubat,igt pasal sy dulu yg mmg byk sgt jerawat yg berdarah smpi setiap lepas solat,mmg kena basuh kain telekung sebab bekas darah. 3tahun mkn antibiotik,smpi bila g jumpa doktor lain,dia suh stop amik cz cuma blh amik 6bln sj spatutnya. so sy try mcm2 selom kulit sy ok blh. jd kak long pun jgn bputus asa, guna cara lain plk,cari tabib. try serbuk tu pun blh jgk,tp try la tya tabib dulu, kot dia ada herba yg lagi berkesan.

Fiq Cintalara said...

salam...nk tanya...klu x de bengkak hati bleh tak mkn serbuk mutiara cina ni just sebangai pencegahan....skrg ni kita mkn mcm2 yg bleh menyumbang kepada bengkak hati...so nak menjaga hati kita bleh makan tak even kita x de penyakit tu....

Macam Yong said...

salam fiq, serbuk mutiara memang boleh makan. sangat digalakkan, untuk mendapatkan kulit licin berseri selain untuk mengatasi bengkak hati. selalunya org cina makan sebab nak dpt kulit lawa. or masa pregnant supaya kulit anak lawa. masa baby pun dorg bagi jgk.