Tuesday, July 26, 2011

ada apa pada 9 Oktober nanti?

tengok..tak menarik pun kan, tetiba je muncul kat yahoo pasal wedding diorang. hehe maaf type yang celupar ni.
Tadi baca news kat yahoo news. Ada gambar couple yang akan kawin on 9 Oktober this year. Memula baca tu, pikir. Apa kes?tu pun sampai heboh kat yahoo, budget artis ke apa. Tapi baca saja. Rupa-rupanya, tarikh tu nampak je 9 Oktober this year- tapi nombor dia not bad lah, antara nombor cun gak bila tengok betul-betul dia jadi cam ni - 09.10.11.
Lagi cun, bila first date couple ni was on - 06.07.08- terus sambung tuk wedding on 09.10.11.
06.07.08.09.10.11.
Best kan main gan nombor nih.
Macam aku cakap kat previous entry, aku pulak asyik spot no best gak - 11,22, 111, kalau jam pulak - 11.11, 10.10 . memang lawa. hehehe perasan je.

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kalo number cantek2 gini nak kawen susah sebab tok kadi bz ngeh ngeh ngeh

YONG JIAO XIU said...

heheheh tul tu, kena cop awal2. klo lewat nanti next year la jwbnya.