Tuesday, July 19, 2011

Kucing Doraemon...

aku tak pandai nak buat tulisan yang nampak macam shadow tu, so aku cuma guna warna kelabu untuk tampal nama permilik dia kat atas kucing tu. er ada sesapa volunteer nak mengajar aku kasi master bab tulisan shadow guna paint tak?ini gambar aku conteng pakai paint saja.


Kucing doraemon...
Selalunya aku pronounce jadik doremon je.

Tadi belek-belek gambar lama. Terjumpa la kucing member aku yang kiut miut ni, kucing ini dipanggil doraemon...perasan something tak?kucing ni nampak pelik kan?

Tang peliknya tu terletak kat telinga dia... telinga kecik je. Cetoet (pronounce it as Ce-to-et guna bacaan bahasa melayu.) haih aku ni asyik nak cerita pasal pronunciation je. hehehe

Mata kucing ni pun lawa kan...bolat-bolat gitu...kiut sangat bangat...dan memang penuh gaya bila dia duduk macam tu..

p/s: aku conteng byk atas pic tu. gambar itu memang milik shahrul or dieja schraewl, baru glamor kan.hehehe. dia wat keja amik pic wedding. Kalo nak macuk webpage dia tu just type nama glamor dia ya. berlambak yang dia join, dari Flickr, DeviantART gallery. pics yang dia amik memang lawa. Dia dok kat perlis. Tapi gerak je hingga ke perak bagai tuk wedding pics ni. Dia pun ajar orang nak amik pics and cara guna adobe. Bukan nak promote, just tuk info kat suma yang dok mencari dia.

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai paint x reti selalu edit guna Adobe Photoshop jer...comey kucing nie...sini kucing mahal if nak beli sebab x der kucing liar mcm kat mesia tue

YONG JIAO XIU said...

adobe mmg takde dlm laptop ni,lps kena format ari 2.huhuhu