Monday, July 11, 2011

I got awards from Lady Ayu!

Wah hari ni bertuah betul! Balik keja, aku buka blog aku and tengok bahagian komen- Lady Ayu gave me awards! Antara TOP COMMENTATORS kat blog dia.
First time dapat ni..ohhh terharunya...sob..sob..sob.. ada orang appreciate comment aku. sungguh terharu. THOUSAND MILLIONS THANKS TO MRS. AYU! THANKS COZ APPRECIATE MY COMMENTS DENGAN BAGI AWARDS INI.
Dan ni awards yang aku dapat:
I got 2 awards, you! hehehe ok ni link ke belog Lady ayu yang post list yang dapat awards yang ada terselit nama aku jugak ya. wah aku cukup berbangga dan berbesar hati bila tengok nama aku turut ada dalam list Ayu. sob..sob..(air mata gembira+senyuman lebar!!!) http://ladychenta.blogspot.com/2011/07/award-untuk-blogger2-ini.html

5 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong khen ai type suruh pilih salah satu...tamo tamak2 ngeeee(kasi pening pilih kejap)...ker confuse nak pilih which one better for u...ini jer mampu kasi atas waktu dan kesudian terjah dan comment kat belog ai itew....hugs *____*

YONG JIAO XIU said...

hahaha sebab 2 2 lawa. so pilih 2 2 la. kasi org yg tengok plk yang tolong pilih yang mana lawa. hahaha. really thanks ya ayu. love u!

YONG JIAO XIU said...

ur welcome, n thanks to ayu jugak cz ayu pun rajin masuk sini jugak. and orang paling rajin mengomen tiap kali ada entry. really thanks..sob..sob..terharu ada yang sudi baca. sob...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kahakah bak kata perpatah org memberi kiter merasa...owg berbudi kiter kena la berbahasa...x kan nak sombong plak...uols terjah umah ai harus ai BW plak ...gitew la..give and take

YONG JIAO XIU said...

thanks ye, even kekadang entry tah apa2,ayu sudi membelek kisah yg tak seberapa ni.