Saturday, July 23, 2011

Gamaknya Malaysia Kalah

Sakit la hati, kalau dia ni la yang jaga gol malaysia, aku target Malaysia tewas 10-1 kot kat singapura. Tak sampai separuh masa pertama pun dah 4-1 je. T_T

So nanti aku update kemenangan singapura ya.

update: so seperti yang dijangka, malaysia tewas. selamat la tak kena 10-1. Dapat 5-3. kecewa gan Sharbinee Allawee, boleh dia main cam hape tah. bola semua nak tepis pakai tangan even bola tergolek kat atas padang bukannya melayang. huhuhuhu

6 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Mcm biasa ai x Tgk
Sbb sini x leh dpt live tv mesia
Dah stop byr raccuun hikhikhik
Sapa gol keeper itew????

YONG JIAO XIU said...

Sharbinee Allawee huhuhu mmg dia tgk je bola tu msk tanpa buat apa2. kecewa gila sebab tak turunkan fahmi. takpasal2 dpt5-3 je.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

fahmi tu apek ek???
ingat dia yang jaga

YONG JIAO XIU said...

betul2 apek tu fahmi. hehehe. tp tu la bkn dia jaga, rugi malaysia, hope still tersenarai tuk piala dunia nanti.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

insyaAllah boley ok...nnt turun bukit jalil plak khennn

YONG JIAO XIU said...

hohohoho hope so...hehehe