Wednesday, July 27, 2011

Lagu top di hati aku bulan Julai 2011

list lagu aku yang hampir menjejak ke angka 2000. Yang tu yang ada kat sini, dan ada dah kena burn dalam CD. External dah kurang space ni. huhuhu

Last week, aku susun folder-folder lagu aku. Tukar nama selepas download segala, korang pun tau kan, bila download je kekadang dia letak nama pakai nombor saja. So, I need to change nama mp3 tu kepada nama betul dia. Sambil susun, sambil dengar.
Lagu-lagu lama, kalau dah lama tak dengar dan didengar semula..best jugak.
Ni lagu yang top kat hati aku bulan Julai ni. Takde lagu baru this month ya.:-
  1. Emilia - Big big world (lagu ni memang best, cam balik ke zaman kekanak dulu je. Syahdu)
  2. Air - Bintang (lagu memang top dihati aku masa aku umur 13 tahun, zaman 1998. Rasanya ramai tak tahu lagu ni. Try la dengar. Memang best gila. Aku teruja nak share lagu ni kat sini)
  3. Lifehouse - Hanging by a moment (aku memang minat gila lagu ni)
  4. Arash and Helena - Broken Angel (berada dalam carta 2 bulan berturut-turut)
  5. Gia Gutawa - Sempurna Versi 2 (Versi pertama milik Andra and the backbone. tapi nak jugak dengar suara perempuan yang lembut sampaikan feeling kat lelaki kesayangan. Walaupun aku still single.hehehe)
  6. Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth (lagu top juga ni, mula kenal tajuk lagu ni masa tengok dan dengar kat dalam cter 200pounds beauty, selalu jadi tukang dengar saja. aku terus cari dalam tenet pas tau lirik dia)
  7. A-teen - Can't help falling in love
  8. Sophie B. Hawkins - as I lay me down

p/s: old-school songs suma. hehehe. Next month keluar list lagu raya pulak. Dah nak masuk puasa. Diri rasa teruja ni. hehehe

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

persamaan kiter ai suka gak Emilia - Big big world...lagu nostalgia gitew
dan Arash and Helena - Broken Angel dah fofuler lagu ni dulu ai letak kat blog ramai tanya lagu apa mcm arab2 sket kehn.

YONG JIAO XIU said...

Ha mmg kenal lagu ni dari ayu lah. masa dengar je lirik lagu tu, trus je cari. hehehe. sy pun mmg ada letak penghargaan kat ayu sebab perkenalkan lagu ni. hehehe thanks ya.http://seorang-yong.blogspot.com/2011/06/june-2011-top-song.html