Wednesday, July 13, 2011

so busy

gambar diambil dari : cikgufarizal.com
macam ni la keadaan aku...meja pun penuh berterabur dengan paper-lebih banyak paper dari dalam pic di atas.


been busy lately. last night pun tido awal sampai lupa nak update blog. really la tired gila dengan paperwork yang bertimbun macam bukit. kalau dulu meja kat tempat keja aku amat la bersih, kertas tak de berterabur. Tapi sejak 3minggu kebelakangan ni, memang macam apa tah. bersepah gila. aku pun tengok, rasa macam menyampah. tapi tu la banyak sangat perkara yang KIV sampai tak tau nak letak kat ruang mana dah.

hakmilik gambar: izyahya.com
sama macam aku punya meja la ni. cuma aku punya load 1/3 dari pada ni sahaja.


copyright: agilitico.com
alangkah beruntungnya kalau aku boleh buat kerja yang banyak pada satu masa. tapi tu la otak aku ni, kena fokus kat satu kerja dalam satu masa. huhuhu

4 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hahahaha bunyi mcm stress jer...ni kalo bz gini gi cuti best gak yong...:D

YONG JIAO XIU said...

mmg nak g bercuti gak ni.pas org VIP dtg check suma keja. nak g cuti oberiver(over the river) hehehe g cuti kat thailand 5hari.nak g over the sea tak termampu lagi kot.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hahaha gi siam ek...mana?

YONG JIAO XIU said...

pegi yala je gan member2.upah overtime.hehehe