Friday, July 8, 2011

Kelantan Juara Liga Super, my review

Seperti yang dijangka,Kelantan Juara Liga Super. Glad to see that Kelantan did not meeting Terengganu. Bet, kalau kelantan berjumpa terengganu, perkara yang sama akan berlaku kat kelantan seperti yang berlaku kat Felda dengan terengganu semalam. If you read between the lines, it really means something. Peace be upon all of us.
Really hope yang bola kat malaysia bersih tanpa pengaruh pihak yang ada kuasa. But, still kebanyakkan perkara sekarang memang dipengaruhi oleh orang yang ada kuasa. Tak suka..tak suka. Bakat seseorang tengelam sebab perkara macam ni. Sounds really stupid lah. Beli pemain untuk menang!
Selamat really selamat, kelantan menang semalam.
Congrats red warrior!

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

arrr mesia mmg bnyk guna pengaruh unutuk kepentingan diri sendiri...unlike gakkkk

YONG JIAO XIU said...

tu la...salah guna kuasa...sapa ya yg boleh ubah suma ni. kita yg tak de kuasa? payah tul, org yg paling kuasa yg tinggi kat malaysia patut ubah attitude.