Saturday, August 6, 2011

City Hunter Video marathon

picture from : en.korea.com

dramacrazy.net


Hari ni siap download all City Hunter video. So, memang enjoy sakan aku mengadap this drama. Mengadap Lee Min Hoo aku hari ni. Owh so handsome nya dia. Kawaiiii...er ye ke perkataan ni boleh pakai untuk lelaki. hahaha. Bantai apa saja. Oh ye prosecutor Kim Yeong Ju pun not bad gak. hahaha
Tengok gaya coolio Lee Min Hoo dalam City Hunter kat tv OneHD, terus rasa teruja. Otak sengal jap. Lambat sangat nak tunggu kat tv, seminggu 2kali je, download lagi best. Habiskan terus. hahaha.
Gila cool dia dalam cter ni, sama cam dalam cter Boys over flower tu. Tapi yang ni lagi cool sebab dia protect the city dari mangkuk plastik punya government yang tipu rakyat. Ada 20 episodes. Really a marathon gitu.
Jom pakat tengok Lee Min Hoo di City Hunter. Jealous tengok body lawa dia owh. Bolehkah aku memiliki body slim gitu ye? Memang tak la kan, tulang Lee Min Hoo pun dah cute gila, tulang aku pulak nak dekat sama gan tulang dinosaur kot. hahaha.

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai dah setel tgk....nasib baik ending dia x sedey sangat if not nangesss

YONG JIAO XIU said...

marathon sy lom habis lagi ni. baru episod 15 abis. hehehe semalam pun tido pukul 1.30pagi.
Balik keja karang pulak sambung larian City hunter.
Risau gak kalau ending dia Lee Min Hoo mati. huhuhuhu cz cter ni kinda brutal gak kan. kot nti dia kena bunuh.