Wednesday, August 17, 2011

Kad raya pertama saya...


Hehehe...tahun ni aku langsung tak beli kad raya.
Entah la, takde mood shopping langsung. Esok cuti untuk Nuzul Al-Quran. Tadi masa kat tempat kerja, dah dengar ramai nak turun shopping esok.
Adei ini membuatkan aku rasa malas nak g shopping. Baju raya mak aku belum beli lagi ni. Duit raya pun tak tukar lagi. Takpe, raya lagi 2 minggu. Cuma baju raya la, kena beli awal.
Yang aku punya takpe sebab dah beli 4pasang kain, tunggu jahit saja.
Ops...melalut sudah. Aku nak kisahkan pasal kad raya pertama aku dapat ni.
Tadi singgah kat blog Lady Ayu. Dia dah post kad raya yang dia buat untuk blogger suma kat situ. So here is my firstEid card yang aku dapat. Thanks to Lady Ayu.
Ayat raya yang Ayu post kat blog dia sekali dengan kad dia tu yang paling best.

Anak pak Dolah makan lepat
makan lepat sambil melompat
nak hantar kad raya jauh tak sempat
pakai blog pun kira ok what?
-Lady Ayu-

Aku kena mintak email nih nak reply kad raya dia. Biasa la aku punya ada picture bergerak so kena pas pakai email hehehe. Tak reti nak hantar pakai blog le. tak reti nak upload, takut nanti picture tu tak bergerak.

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tq sudi gantung kad raya ai ni ngeee...
nak email ek?
awek_ranggi2@yahoo.com
ai tunggu kad raya uols plak ek ngee

YONG JIAO XIU said...

blh2 nti nak postkan. hehehe