Thursday, August 25, 2011

Sales!!!!!raya punya pasal la kan

earphone cute aku yang warna purple ni, nampak macam butang baju je. hehehe. happy to be back again uploading my own pictures.

ni la high hell aku untuk raya nanti, saja je nak kasi seksa (hell) kat kaki kan. murah sahaja, sebab tu aku angkat satu. nak tau harganya? RM29.95 je lepas 50%.


Ha kalo korang keluar memana je kat bandar or pekan. grenti dapat tengok pasal SALE ni kan. Kawan aku, chek mask pulak sebut SALE - Sa-le(bahasa melayu macam nama orang sudah hehehe ) Segala benda jadi murah. Nak-nak lagi time dah dekat nak raya ni.
hohoho ni la benda penting bila datang bab nak upload pictar(pictures) banyak aku ni. baru ganti gan yang ni, lepas yang lama tu 2 week rosak.(brand sama tapi warna hijo)


Tadi aku kuar gan member aku, p beli peralatan komputer yang dah rosak ni. Oh lupa ye? Kan aku ada kisahkan hari tu pasal Card Reader aku tu rosak, sampai aku terpaksa pakai banyak gambar dari sumber internet saja. Kurang la best sikit kan.

Pastu masa balik dari tempat keja semalam pulak, aku punya kereta punya mp3 moderator pulak la rosak. Hmm rasa macam fius dia je rosak, so tadi alang-alang keluar, aku pergi cari jugak la nak buat ganti.. Tapi member aku yang terer bab barang-barang changgeh gini kata fius aku tak terbakar pun, wayar dalam fius tak putus pun. Hurm, aku tak nampak pun ada wayar dalam menda nih. hehehe mata rabun sangat la nih.

Lepas jenjalan menjejak barang ni, kawan aku ni Chek Mask, masuk kedai Vern - fullamak weh, murah je 50% diskaun. Hadeh! dugaan betul. er sebenarnya aku bukan high 'hell' girl (heel sebenarnya- hell sebab seksa diri pakai benda yang menyakitkan ni). Rembat jugak satu, sebab aku jenis kaki besar panjang lebar gemok bagai kan. Tah zaman bila la aku nak menyarungnya. Hmm maybe 3,4 kali pastu aku sangkut saja, kasi buruk. huhuhu.

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Bestnyer sana sini sale
Mmg untung giler soping waktu ni
High heel uols cantek la
Kalo ai sale 50% Mesti rembat lebey dr 1
Tamak giler (jgn ikut habit ai na ngeee)

YONG JIAO XIU said...

klo blh mmg nak rembat lebih tp tu la kaki terlebih besar. huhuhu kata org, kaki macam kaki gajah.huhuhu