Sunday, August 21, 2011

Pom Pam Pom Pam mercun 3 @#$%&*

gambar dari biliksofware.blogspot.com

Ok ni aku tak nak cerita panjang. Dan aku tak nak post apa-apa gambar pelik dan dasyat kat entry kali ni. Cuma...

Korang type sendiri perkataan 'mercun' kat google image tu. Nanti keluar la gambar pasal mercun.

DAN KORANG BOLEH TENGOK! Tengok... dan tengok
  1. jari-jari yang hancur berdarah sebab main mercun
  2. tangan-tangan kudung sebab mercun
  3. muka menderita sebab jadi mangsa mercun- menyesal tiada guna dah. main la lagi....
  4. Kisah mercun yang meletup menyebabkan anak sendiri mati sebab bapaknya kumpul mercun, kononnya nak buat bunyi mercun yang gempak masa akhir ramadhan, kisah last year 2010. Akhirnya anak sendiri terkorban, mayat anaknya itu dijumpai terlekat di celah dahan pokok. Kerja bapak yang takde kerja!
  5. mayat-mayat hangus di kilang mercun yang terbakar (meletup kot).
  6. On top most - kepala pecah berkecai sebab main mercun- dengan darah memenuhi jalan.

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yg main mercun ni x hingat semua tue...biler putus jari baru ckp `saya menyesal kalau la saya dengar cakap ibu saya mesti tak jadi gini` see nasik dah jadik bubur x guna ckp byk kena telan gak la....

YONG JIAO XIU said...

tu la, mmg sebijik cam ayu cakap ayat dorg pakai tu. menyesal bila nasik jadi bubur. so telan je la bubur tu.