Wednesday, August 31, 2011

Raya + Merdeka + Birthday adik




adik aku la ni....muka copy paste atok aku belah mak

Semalam sambut raya, kira hari ni raya kedua. Disamping tu ari ni jugak Hari Merdeka which means birthday adik aku jugak. Wah dia, sambut 3 events sekali gus. Mula-mula tu, aku ingat dia nak sambut 4 events + satu lagi kot la dia kawin raya kedua ke kan. hahaha.
Kawin tu cerita dalam laut lagi buat budak tu maksud dia, tak berlaku lagi la kan, benda yang lambat lagi.

Well, whatever it is, aku nak wish adik kesayangan aku ni...
HAPPY BIRTHDAY ADIK!
hmm kena nyanyi ke?

Ok...ok....

Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan adik kesayanganku....
Allah selamatkan kamu....
adik gan kengkawan masa study dulu..

ha ok la tu dik ye. Aku je panggil dia adik, yang lain pakai nama je. Well dalam family aku ni memang macam ni, address orang pakai nama takde abang dot dot dot kacawali mak gan ayah je still address pakai pangkat. Gila hape, budget orang putis ke nak panggil mak bapak pakai nama? nak kena pelakung parang gan tok nenek ke. hehehe. oh tapi kakak-kakak ipar memang letak pangkat kat depan.heheheh bukan nak memalukan dia, cuma gayanya tu lawak je. pakai plastik wat topi, cam budak-budak je.

ops lupa...semoga adik panjang umur, dilimpahkan rezeki, mendapat ketenangan dan kebahagiaan dalam hidup, semoga dipermudahkan segala urusan dan dijauhi dari sebarang mala petaka atau bahaya. amin...main ape le celah pokok tu ye.. eh bukan pokok tapi pondok. tengok ada tiang empat tu.

4 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hepi bufday buat adek yong...nice number gitew

YONG JIAO XIU said...

aah birthday yg paling mudah nak ingat sebab hari merdeka disambut sentiasa kan.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

khennn same bufday ngan umi ai

YONG JIAO XIU said...

wah hehehe say happy belated birthday tuk mak ayu sama ye.