Tuesday, August 9, 2011

Nota zaman sekolah aku...

ni nota zaman sekolah yang aku sempat scan sebelum aku g hantar ke tempat lupus kertas

comel tak nota aku buat? aku bagi lebih effort kat mewarna nih. haha. ada layer-layer lagi tu.
peta zaman tamadun awal manusia.


ciri- ciri tamadun - peta minda.
Aku suka pakai peta minda bab buat nota nih sebab sebelum aku kena paham betul-betul huraian dia sebelum buat peta minda ni.

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

rajinnyer color bagai...
note ai zaman sekolah comot bagai ngeee

YONG JIAO XIU said...

hehehe nak suruh rajin membaca nota. Nak jimat paper pun satu hal. Kalau salin suma, nanti abis buku. hahaha memang kedekut abis lah ni.
Siap gan nota buku math pun pakai pen warna-warni n ada mind map jugak. Terlebih rajin. (puji diri sendiri)