Wednesday, August 3, 2011

Kenapa aku tak boleh daftar nuffnang eh?

blog aku kat depan-email dan password panjang aku

Hadei la sengal dah otak dok pikir sesapa saja yang boleh tolong aku untuk daftar nuffnang ni. Bila baca blog cik azizah, rasa teruja pulak nak daftar nuffnang.
Sebenarnya dah lama dah dok try nak daftar. Dari 2009 lagi. Tapi, kena reject. Macam mana eh nak buat rayuan?
Pernah aku terfikir untuk buat blog baru. Tapi aku amat la sayang dengan blog ni. Sebab dah lama dah aku start blog ni. Sejak 2008 lagi. Sayang tak? Sayang kan... lama gila dah aku blogging ni. ni masuk tahun ke 4 sudah.
Ada sesapa yang boleh bantu ke? boleh tolong aku buat surat rayuan kat nuffnang ni? er memang pakai surat ke? hahaha dah canggih gitu, mintak tolong ajar nak hantar email kot kat nuffnang ni. Nak jugak aku merasa pegang cek kan. Even blog aku bukan ada sangat pun orang masuk. sob..sob..sob.. tapi takpe lah.

blog aku memang kurang orang masuk. tengok lah data tu.

Aku buat blog ni pun sebab aku nak bagi comment kat blog yang aku selalu baca iaitu blog novel. Ada sorang blogger tu, dia cuma bagi golongan blogger saja yang bagi komen. So terpaksa aku daftar. Bila dah daftar, tak boleh nak tinggal dah, addicted la pulak. Rindu kalau tinggal even sehari. Selalunya balik kerja, kalau larat memang aku blogging saja kerja. Perempuan pemalas betul aku ni.

3 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Owh ciannyer tataw nk tolong Mcm mana
Sbb Selalu ok jer
Sbb semua org boley daftar

YONG JIAO XIU said...

tu la, tgk org dpt cek dr nuffnang, nak jgk...
tah macam mana ni, dok pk nak wat blog baru...tp, syg gan yg ni.

myzsquare22 said...

saya pun dah banyak kali try tak dapt jugak daftar.