Sunday, June 5, 2011

Exploria ✿: aku petik ✿ kat taman Penjerit Yang Sunyi

Hari Exploria untuk aku yang kebosanan.
So hari ni aku terfikir nak check sekali lagi kat blog Cik Kaseh Esmiralda iaitu Taman 'Penjerit yang Sunyi'.
Kenapa aku nak check blog dia? Sebab aku nak try petik kat taman Cik Kaseh, hari tu try, Cik Kaseh block. Pastu kan, Cik Kaseh dah lama tak post entry cerita Devil. Hilang ke mana ya?
Awat/Kenapa/ Why aku panggil blog dia 'Taman'?
Sebab kat blog dia ada .
Hari tu aku ada tanya dia kat mana dia petik ? Amik dengan DBKL ke?.
- Dia kata dia tak petik tu, tapi Super Junior yang bagi. hahaha. Apa saja la Cik Kaseh.
'Tapi I dah petik kat taman Cik Kaseh. Thanks Kaseh ye.'
Siap petik warna-warni lagi. Sesiapa nak petik silakan saja. Saya pun petik dari Cik Kaseh. Dia pun ada bagi kebenaran petik .

p/s: Clue nak cari: type cara buat bunga kat blog.

3 comments:

Ain Zulaikha said...

hahahah apa ni yong? tak faham lah...

Kaseh Esmiralda said...

apa motof entri ni yong?
hahahaha~~rindu entri cik kaseh ye.,...hahahaha~~entri the devil dah siap...cume belom post...insyaallah nnt cik kaseh post ye...

YONG JIAO XIU said...

AIN: hehehe entry bosan, n nak try copy bunga. selama ni tgk blog org penuh letak bunga, tp nak buat tak reti. huhuhu kaseh ajar, dia ckp copy je kat tulisan org tu. hehehe berjaya jgk copy. try copy kat microsoft tak jadi pun. kat blog org dia jadi lak.
KASEH: entry bunga-bunga. kot ada org yg sama blur gan yong dok pk cmne blogger lain wat bunga kan. so suh depa wat copy cam yong gak.
ye rindu la gan dew the devil...sihat ke dew ni?