Sunday, June 26, 2011

TO ALIA...


Hype aya...hehehe sorry sesangat ya, try nak upload semalam, tapi memory card ni pulak tak boleh baca, gayanya macam suruh aku rehat dulu saja. So malam ni aku upload khas untukmu ye aya. N u look so sweet lah. ikhlas dari hati ni tau.
ramai-ramai meronggeng basikal mengelilingi Taman Tamadun Islam

Posing kat replika masjid. Aya n ayu berdiri. Aku n efa duduk.

Antara picture favourite aku ni. Aku n aya diatas basikal. hmm menyesal tak pakai baju t-shirt.

Aya yang keletihan sebab tersalah pilih basikal yang rosak kat TTI(taman tamadun islam)

this one is sweet. masih boleh tersengih walaupun penat berkayuh basikal.

candid picture kat cafe wan man-taman tamadun islam

awat senyum tak nampak mata ni?hehehe

gambar kat depan masjid kristal lepas solat zohor. ramai bukan main orang kat sini. ada jumpa 3pasangan pengantin nak amik pic kat sini.

ni gambar kandid yang diambil oleh ayu



gambar suka suki riang hati

6 comments:

A.L said...

sweet pekebenda nya lagu tu yong ehhh..cikgi opmputiss kita lagi sweet! hehehhe...tapi gila lama bebenor kita tak jumpa, sejak lepas SPM, hampir 9 tahun tu...ko tak berubah pun yong,,aku ni yang bagai di pam2 ni..hhhohohohoh

YONG JIAO XIU said...

LA betul ni aya. aku suka tgk muka ko tau. rasa best, cz muka ko tu macam ada hikmat melegakan otak kot. hahaha. wajah lembut, keibuan, rasa mcm mesra alam betul muka ko tu. sumpah aya, even ko chubby dah, tp aku rasa ok je.

A.L said...

weh gile mu ayong! kalo laaa kata2 itu kuar dari mulut seorang lelaki...ohhhh!!!!!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

uols gi naik basikal ker???

YONG JIAO XIU said...

pegi terengganu gan keta.hohoho klo gan basikal,jwbnya mau 2hari baru sampai sebab pancit(letih).hahaha.
kitaorang kayuh basikal kat dalam taman tamadun islam, terengganu.pernah pegi tak?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nope x pernah gi...so basikal tue ada kasi sewa ker kat citu??