Tuesday, June 14, 2011

Diari 12 jun 2011

Huh malas tul keja semalam, rasa nak cuti lagi je semalam. 3 hari tak cukup. hehehe.
Semalam terbongkang awal, sampai tak sempat nak post something on 12th June.
Ah, missed one day post. huhuhu. even post bulan ni dah lebih dari tarikh, but still yesterday tak post apa-apa. Semalam internet kat office lembab, aku langsung tak dapat masuk. Colleagues membebel tak dapat masuk internet.
Aku semalam just dengar lagu je, sebab banyak kerja lain lagi nak buat dari surfing internet. itu yang menyebabkan tertinggal satu entry.
Balik kerja semalam, pegi cuci pictures adik aku yang banyak tu. Selamat ada offer 100keping harga RM39 je. Selalunya 50sen satu gambar.

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

biler keja mmg rasa nak cuti jer...biler x keja buhsan plak khenn hikhik...mmg skrng nie nak cuci pic mahal la...

YONG JIAO XIU said...

ayu, hehehe ya tu la. gamaknya sebab skg memang ramai suka bergambar kot.